Back to home
Tanker

When you don’t say a thing

Noen ganger er stillhet best.

Jeg snakker ofte om perfekt ensomhet. Så mye at jeg har slo opp ordet i synonymordboken. Det siste forslaget som kom opp var Tornerosesøvn. Jeg tror ikke jeg har lest noe så romantisk i én setning før: perfekt ensomhet, Tornerosesøvnen, den fullendte stillheten, venten på det kreative, nye og vakre. I denne travle verdenen, der alt skulle ha skjedd og det helst i går er dette en tanke jeg tar med meg i blant. Tanken om en midlertidig hvile. Noen ganger er faktisk stillhet best.

Life of Oslo By Life of Oslo, 8. november 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –