Back to home
Tanker

All about that snow

Snøen laver ned, og jeg liker det.

Oslomennesker har ofte et polarisert forhold til snø – elsk eller hat, det er det som gjelder. Jeg forstår godt de som hater snøen: Oslos glatte gater ikledd et islag som forhindrer deg fra å vakle rundt på alt for høye stilletthæler, og en potensiell risiko for et takras rundt hvert hjørne. Samtidig er det noe med de hvite, våte, kalde fnuggene som ikke ligner noen andre som varmer meg innvendig og ut. Barndommen titter frem i hukommelsen, og jeg får en utrolig trang til å kaste meg i nærmeste snøhaug og lage snøengel. Dessverre tenker jeg ofte litt for mye på hvordan andre ville sett på meg hvis jeg hadde ligget og kavet i en opphopning av snø på Olaf Ryes Plass. Derfor holder jeg det inni meg, denne spontane lykken over det duse laget over Grünerløkkas gater.

Men – hvis du ser en liten jente med en litt for stor kåpe dilte rundt med et stort smil om munnen i Oslos gater, vink og si hei. Det er mest sannsynlig meg.

By Life of Oslo, 19. januar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –