Back to home
Små historier

Elsk meg i går

«elsk meg i går», hvisket hun

men ordene fant aldri veien ut, de satte seg fast et sted mellom bunnen av magen og mellomgulvet, en ordpropp, en forbanna ordpropp og det var ingenting å gjøre før vakuumet mellom hjertet og hjernen kunne fylles med en stillhet dypere enn kortpustet luft.

ordene satt dønn fast et sted mellom lungene og stemmebåndet og uansett hvor mye nervene ristet kunne hun ikke riste av seg den ubevisste vissheten om at uansett hvor ordene forsvant så ville de aldri være nok.

så hun lå urørlig i stillhet, naken under hvite dynetrekk og en gjennomsiktig illusjon av sannhet. tankene var på ville veier, men ordene satt dønn fast. et sted mellom kriblingen i tærne og pulsen i underlivet kunne hun finne det hun alltid hadde lett etter, men det var ikke der tankene hennes fant veien.

alt hun kunne se var det rufsete håret i bakhodet hans og hvordan skuldrene hans beveget seg når han pustet og hvordan føflekkene på ryggen hans like gjerne kunne vært en stjernekonstellasjon, et bilde i himmelen, et tegn de fleste følger, et glimt en mørk natt i januar, en strek-til-strek-tegnebok hun fikk fra en i barnehagen for nitten år siden og alt hun ville gjøre var å tegne ferdig mønsteret fra 1-27.

men ordene satt fast for det fantes ingen ord i hele verden som kunne forklare denne følelsen. hun lå i stillhet frem til mørket brøt opp og natten igjen var dag.

By Life of Oslo, 6. mars 2019 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –