Back to home
Reise

Take it slow

Jeg blir fortsatt satt ut av dette hotellets skjønnhet

The Slow heter det lille, vakre hotellet jeg har kalt hjemme de siste par dagene. Nøye planlagt og designet, med vakre, rene linjer og en rustikk følelse – dette hotellet er definitivt verdt å legge litt penger på!

Hotellet tar utgangspunkt i eierens personlige kunstsamling og er et krysningspunkt mellom de avslappede vibbene kun Canggu kan gi, kombinert med et interessant skråblikk inn i musikkens, matens og kunstens verden.

På hotellrommet står radioen alltid på, toner fra LAs Reverberation Radio strømmer ut fra høyttalerne i taket og setter stemningen umiddelbart. Personalet er vennlige og serviceinnstilte og gir deg absolutt den beste opplevelsen du kan tenke deg.

Jeg følte meg umiddelbart hjemme her, og det er litt synd å skulle sjekke ut allerede i morgen. De siste dagene har jeg nesten bare tilbragt enten på rommet eller i baren og loungen på hotellet. Restauranten har helt fantastisk god mat, der kokken Robin Holmgren blander lokale råvarer med det moderne, europeiske kjøkkenet.

Hadde jeg vært litt tidligere ute med å booke, hadde jeg nok kunnet raske til meg et av rommene som har et eget, privat basseng i første etasje, men opplevelsen i en av Grand Suites har vært like fantastisk selv uten muligheten til en kjapp dukkert.

Jeg vil allerede tilbake, og jeg har ikke dratt enda!

By Life of Oslo, 16. april 2019 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –