Back to home
Reise

Jakten på fossefall

Det våte, det ville, det ubeskrivelige vakre.

Helt siden jeg var sju år, har jeg lært at fossefall er noe du bør unngå. Tillat deg å observere de på avstand, sa både mamma og TLC. Hold deg til det trygge, sang de, og jeg tror at de egentlig snakket i en slags metafor eller noe sånt. Fossefall skal være farlig og elver og innsjøer er et bedre alternativ for å ikke miste helt den du skal være. Kanskje spesielt når det gjelder kjærlighet.

Jeg gjorde det, lenge, hold meg på trygg avstand og lot den store innsjøen omfavne meg i fem fine år. Allikevel har jeg brukt de siste fire årene av livet mitt på å jakte nettopp det jeg ikke skal ha: den kaotiske og usikre kjærligheten. Den kjærligheten som har gitt meg flaggermus i magen, leddgikt i iphone-tommelen og som har latt meg falle. Bunnløst. Om igjen og om igjen. Uten å finne fotfeste, kun sorg og smerte. Og vill, levende latter.

Derfor er det kanskje ekstra passende at jeg dro på jakten etter fossefallet nå når jeg først har tatt spranget alene til andre siden kloden. Denne brusende, høylytte fossen som krever all min oppmerksomhet gir meg nesten følelsen av å være hjemme igjen.

Men bare nesten.

jakten på fossefall

By Life of Oslo, 22. april 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –