Back to home
Singelliv

«she only likes me when I’m drunk»

[soundtrack: frumhere]

Førtito i promille.

Blikket er glasset, grå stær en lørdagskveld og det er bobler i glasset.

Jeg er full.

Jeg er full og jeg er glad og selv om DJ-en sier at han ikke har noe Cher (jeg tror han har det altså han vil bare ikke spille den uansett hvor skjevt jeg smilte), men jeg smiler og kompis kommer med en ny øl og alt jeg kjenner er bassen.

Bassen og promillen. Alkohol har jeg brukt for å dempe følelsene, dempe livet og tankene og hodet, men i kveld er det bassen jeg kjenner og musikken jeg hører og jeg danser.

Hele verden står stille, det er visst jeg som snurrer.

Det er visst jeg som snurrer og selv om jeg ikke ser rett så er verden alt annet enn feil i dag og var ikke han fyren med bart i baren ganske kjekk?

Jeg har ikke klina på flere måneder, jeg fant vel ut at det ikke var noe vits i for ingen vil ha meg uansett, men i kveld er jeg klar. Jeg er klar! Jeg er full, jeg er glad, jeg har bobler i glasset og promilledraget. Vi smiler, ser på hverandre på avstand og jeg vet det. Jeg bare vet.

Jeg er endelig klar.

By Life of Oslo, 12. oktober 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –