Back to home
Singelliv

“she only likes me when I’m drunk”

[soundtrack: frumhere]

Førtito i promille.

Blikket er glasset, grå stær en lørdagskveld og det er bobler i glasset.

Jeg er full.

Jeg er full og jeg er glad og selv om DJ-en sier at han ikke har noe Cher (jeg tror han har det altså han vil bare ikke spille den uansett hvor skjevt jeg smilte), men jeg smiler og kompis kommer med en ny øl og alt jeg kjenner er bassen.

Bassen og promillen. Alkohol har jeg brukt for å dempe følelsene, dempe livet og tankene og hodet, men i kveld er det bassen jeg kjenner og musikken jeg hører og jeg danser.

Hele verden står stille, det er visst jeg som snurrer.

Det er visst jeg som snurrer og selv om jeg ikke ser rett så er verden alt annet enn feil i dag og var ikke han fyren med bart i baren ganske kjekk?

Jeg har ikke klina på flere måneder, jeg fant vel ut at det ikke var noe vits i for ingen vil ha meg uansett, men i kveld er jeg klar. Jeg er klar! Jeg er full, jeg er glad, jeg har bobler i glasset og promilledraget. Vi smiler, ser på hverandre på avstand og jeg vet det. Jeg bare vet.

Jeg er endelig klar.

Life of Oslo By Life of Oslo, 12. oktober 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -