Back to home
Singelliv

For alltid?

I morgen er dagen vi oppdager alt som forsvant.

En kveld. Det var alt vi hadde. Alt vi trengte. Alt vi ville. En eneste, liten kveld. Februarnatta senket seg med ti kalde og vi hadde fått i oss minst fem av de, og vi ville aldri at det skulle ta slutt.

En natt.

Som vanlig scannet jeg rommet for alle fluktmuligheter, vinduer, dører, sprekker i veggen. Det er liksom det jeg gjør. Jeg vil bare rømme, bort, vekk, løpe sekstimeter fra alle situasjoner som vekker den minste, lille assosiasjon om kjærlighet. Men vi hadde denne kvelden, denne natta, og tiden sto stille.

Tiden sto stille, men jorda sluttet aldri å snurre.

Hud mot hud, kinn mot kinn, luktene våre blandet seg og det ble aldri oss og jeg mistet meg selv på veien.

By Life of Oslo, 22. februar 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –