Back to home
Singelliv

jeg elsker deg jeg elsker deg jeg elsker deg jeg deg elsker jeg deg

Falske forhåpninger og en eim av sigaretter.

En kveld. Et kyss.

Kveld to. Svette kropper.

Kveld tre. Stillhet.

Kveld fire. Stillhet.

Kveld seksten. Stillhet.

 

Jeg røyker ikke, ikke vanligvis, men kveld sytten tenner jeg opp en sigarett, to sigaretter, tre sigaretter. Skal jeg sende melding, nei jeg skal jo ikke det, oi der trykket jeg visst send.

Lest.

Kveld sytten. Stillhet.

To pakker blå Camel senere, kanskje åtte øl, jeg har mistet tellinga, men jeg drakk visst et glass rødvin til middagen også, jeg er på Angst, du har lest meldingen, men ikke svart. Ikke et hei en gang, jeg åpnet døren og ingen kom inn. Kveld tjuetre.

Kveld to, svette kropper og døren min er som regel stengt. Kanskje jeg skal tørre, tenkte jeg, et lite gløtt, du åpnet opp, steg inn, men lukket den aldri. Sa ikke ha det.

Lest.

Ikke en gang et takk for sist.

Falske forhåpninger og jeg er på min tredje pakke sigaretter, men jeg røyker jo egentlig ikke? Og jeg havner i fella hver jævla gang, for egentlig pleier jeg å låse døra, ikke bare med den vanlige låsen, men sikkerhetslåsen også, og den lenken vet du, for jeg slipper ingen inn sier jeg vel.

Hva er vitsen, tenker jeg kanskje, falske forhåpninger, en eim av sigaretter, tolv øl og det blir aldri en neste gang.

By Life of Oslo, 15. august 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 6
6 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –