Back to home
Skriving

Notater

Når tankene er spredt for vinden, og hodet ikke fungerer.

Jeg er ikke en statist i ditt liv, står det i notatene mine.

Notatene mine på den slitte iPhonen jeg mistet i vaskebøtta, sier jeg til alle, men det var egentlig i dassen på Angst.

Jeg er ikke en statist i ditt liv, skrev jeg natt til søndag denne helgen, og ikke husker jeg når hva eller hvorfor.

Du bare spiller meg, og du er ikke særlig musikalsk, står det i notatene mine.

Tjuesjette mai rablet jeg dette ned, og jeg tipper at jeg hadde kanskje en komma tre i promille, for det er som regel da jeg rabler ned noe i notatene mine.

Jeg kan ikke bli din bør ikke du vil ikke ha meg, står det i notatene mine, for sånn omtrent et år siden var det tydeligvis sånne ting jeg tenkte på.

Og kanskje er nettopp notatene et speil av en virkelighet du ikke ser før det er for sent, et underbevissthet som aldri fantes, ikke vet jeg men jeg er faen ikke en statist i ditt liv.

By Life of Oslo, 22. august 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –