Back to home
Skriving

Notater

Når tankene er spredt for vinden, og hodet ikke fungerer.

Jeg er ikke en statist i ditt liv, står det i notatene mine.

Notatene mine på den slitte iPhonen jeg mistet i vaskebøtta, sier jeg til alle, men det var egentlig i dassen på Angst.

Jeg er ikke en statist i ditt liv, skrev jeg natt til søndag denne helgen, og ikke husker jeg når hva eller hvorfor.

Du bare spiller meg, og du er ikke særlig musikalsk, står det i notatene mine.

Tjuesjette mai rablet jeg dette ned, og jeg tipper at jeg hadde kanskje en komma tre i promille, for det er som regel da jeg rabler ned noe i notatene mine.

Jeg kan ikke bli din bør ikke du vil ikke ha meg, står det i notatene mine, for sånn omtrent et år siden var det tydeligvis sånne ting jeg tenkte på.

Og kanskje er nettopp notatene et speil av en virkelighet du ikke ser før det er for sent, et underbevissthet som aldri fantes, ikke vet jeg men jeg er faen ikke en statist i ditt liv.

Life of Oslo By Life of Oslo, 22. august 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -