Back to home
Reise

Jeg har vært i Amerika!

Los Angeles som sådan.

Over til andre saker, det er ikke derfor det har vært så stille her inne i det siste. De tjueto menneskene som leser denne rare siden har kanskje vent seg til stillhet, men denne gangen har stillheten vart for lenge. Jeg kunne sagt beklager, men det ville vært ganske fåfengt i og med at jeg ikke er særlig lei meg. Kanskje er det derfor det har vært så stille?

For å være helt ærlig så aner jeg ikke hva jeg skal skrive om. Ikke her inne, ikke lenger. Før skrev jeg om Oslo. Steder. Restauranter. Kafeer. Så skrev jeg historier. Om meg selv, eller var de egentlig om meg selv? Det er det ingen som vet, ikke en gang jeg. Så var jeg tom. Nå er jeg usikker. For hva er egentlig «en litterær Oslo-blogg»? Og hva er egentlig Life of Oslo? Jeg aner ikke. Forslag tas i mot med et smil.

Tilbake til Amerika. Det var gøy! Jeg var på festival og drakk øl og gjorde greier og tok bilder som jeg sikkert kunne lagt ut og hei bloggen, i går var dagen min ganske fin. Jeg vet i alle fall at sånne ting er kanskje veldig uinteressant å lese om, i alle fall å skrive om så da blir det nok ikke det som skal skje her inne.

Jeg trenger hjelp. Sårt.

Hva ønsker DU å lese om?

By Life of Oslo, 22. april 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
 • 7
7 Comments
 • M
  22. april 2017

  Synes det du har skrevet til nå har vært så fint å lese (endte for eksempel opp på eckers på frogner forrige gang jeg var i oslo, og spiste den diggeste avocadotoasten!!!!), og det mest treffende er jo tekstene om «deg». Jeg er, for min del, en sucker for hverdagsøyeblikk og syns det er fint å lese om de tingene som andre setter pris på i egen hverdag – det er kanskje ikke mye hjelp, så uansett – jeg liker hvertfall det du skriver veldig godt!

  • Life of Oslo
   22. april 2017

   Åh, det var veldig til hjelp faktisk! Tusen takk! Kanskje mer hverdag, mer Oslo og mer om meg? Generelt bare mer ;)

 • Rikke
  22. april 2017

  Jeg vil gjerne lese om dine filosoreringer. Hva vanker på innsiden av hjernebarken? Hva går du og grubler på når ingen er i nærheten? Eller på bussen.

  • Life of Oslo
   22. april 2017

   Åh! Det skal jeg begynne med – slutte å spille Pokemon Go og heller bare tenke / skrive ;)

 • Maja
  25. april 2017

  Jeg vil høre om hvordan Coachella egentlig er, sett fra dine øyne, Hvor bor man, hvordan er menneskene, konsertene, miljøet.. osv

 • Milla
  26. april 2017

  Eg like det du allerede gjør. Dine ord får frem no i meg som ingen andre kan. Du røre så mye i hjarterotå med dine tekster. Også like eg oslotips. Og hverdag. Og deg, kan aldri bli nok av deg <3

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –