Back to home
Dette skjer

Art Night @ Astrup Fearnley

Tenk å kunne drikke bobler og høre på musikk på et museum?

Høres ut som en drøm, ikke sant? Eller, kanskje ikke, for det blir stadig flere museum som åpner dørene (og barene) på kveldstid. Jeg har vært på SENT på Teknisk Museum, og elsket det, men Art Night på Astrup Fearnley er minst like bra, altså. Her betaler du bare femtilappen for inngang, baren serverer øl, vin, prosecco og sånt og det spilles nydelig musikk. Ja, og så får du se utstillingen, selvfølgelig.

Jeg har vært på Art Night på L.A. Visions, som jo passet veldig bra siden jeg skulle til Los Angeles. Og så har jeg vært der på Murakami-utstillingen. Du har kanskje sett de fargerike bildene eller statuene på Instagram? Jeg likte den veldig godt, men det er fordi jeg ikke er særlig fargeblind og elsker alt som har mer enn tre fargekombinasjoner.

Siste Art Night x Murakami er 11.mai, og dit skal garantert jeg. Ses vi?

Life of Oslo By Life of Oslo, 25. april 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -