Back to home
Dette skjer

Art Night @ Astrup Fearnley

Tenk å kunne drikke bobler og høre på musikk på et museum?

Høres ut som en drøm, ikke sant? Eller, kanskje ikke, for det blir stadig flere museum som åpner dørene (og barene) på kveldstid. Jeg har vært på SENT på Teknisk Museum, og elsket det, men Art Night på Astrup Fearnley er minst like bra, altså. Her betaler du bare femtilappen for inngang, baren serverer øl, vin, prosecco og sånt og det spilles nydelig musikk. Ja, og så får du se utstillingen, selvfølgelig.

Jeg har vært på Art Night på L.A. Visions, som jo passet veldig bra siden jeg skulle til Los Angeles. Og så har jeg vært der på Murakami-utstillingen. Du har kanskje sett de fargerike bildene eller statuene på Instagram? Jeg likte den veldig godt, men det er fordi jeg ikke er særlig fargeblind og elsker alt som har mer enn tre fargekombinasjoner.

Siste Art Night x Murakami er 11.mai, og dit skal garantert jeg. Ses vi?

By Life of Oslo, 25. april 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –