Back to home
Dette skjer

Festivalsommer

Arif dundrer gjennom høyttalerne og livet er som det skal.

Bassen river i mellomgulvet, den samme følelsen som første gangen jeg traff deg, med plastglass i hånda og alkoholsløret som gjorde virkeligheten mykere. Festivalsommeren er i gang, og jeg danser med følelsen. Jeg har et program i baklomma, krøllet sammen, fuktig av kondensen fra sola som stråler over promillen på bordet, vi tok en pause fra musikken for å drikke, oss to, sammen. Pennestrøk sirklet rundt favorittene, men det er overraskelsene som er best.

Fire festivaler er planlagt i sommer, to i utlandet og to dager i byen som har fanget hjertet mitt. Lineupen er sammensatt, noen store, noen små, scenene varierer, men følelsen er den samme.

Total frihet.

Jeg danser vilt, kompenserer for det norske publikummet, armene over hodet, sangen i hjertet, jeg synger med, teksten ukjent. Følelsen er den samme.

Sistemann ut er Øyafestivalen dag tre, og jeg gleder meg allerede.

By Life of Oslo, 28. juli 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –