Back to home
Dette skjer

Flotte badesteder i sommervarmen

Oslo steker..

…og jeg mer enn antar at det er flere enn meg som smelter bort i varmen. Etter jobb føler jeg meg som en halvslapp båtis som har ligget i solen litt for lenge – men da er det flaks å bo i Oslo! Jeg har vært innom et par FLOTTE steder å bade de siste dagene, og siden varmen og solen skal holde seg noen dager er det ikke for sent med tips!

Tjuvholmen

Jobber du i sentrum er Tjuvholmen (eller Sukkerbiten) nok det letteste stedet å ta seg til. Blir det sene dager kan en dukkert her redde stemningen og lette humøret betraktelig. Det er laget en liten strand for barna, men er du kul hopper du helt fra tuppen. Deilig!

Akerselva Badeplass (Nydalen)

Når jeg sier til venner og familie at jeg skal til Nydalen og bade ser de litt rart på meg. Men vi har fått en ordentlig fin badekulp å henge i! Jeg var der senest i dag – gjorde badetriks og skrubbet opp kneet. Akkurat sånn som det skal være.

Frysja

Tett inntill Akerselva ligger Frysja, et av mine yndlingssteder å henge. Her har du ferskvann, fossefall, litt mange barnefamilier, men fint gress å slå deg ned en dag i helgen. Bor du på Løkka som meg så er det nydelig å snøre på seg joggeskoene på vei hjem og løpe Akerselva nedover.

Huk

Huk er se og bli sett, i et nøtteskall. Ta på deg den fresheste bikinien eller badeshortsen du har, pakk med noe godt å drikke, en kortstokk og høyttalere og du har en vellykket ettermiddag.

Hvervenbukta

Da jeg var liten pleide mamma å smøre rundstykker, lage iste og niste og ta med alle barna på Hvervenbukta. Her lekte vi, badet og koste oss hele dagen, til pappa kom syklende fra jobb og ble med på badet. Nydelige barndomsminner – og fortsatt et sted som passer godt til barnefamilier som vil kjøle seg ned.

Langøyene

De sier at Hovedøyene er finest, men Langøyene er minst befolket. Og det er sant. En kort tur med båten, og du har massevis av plass å boltre deg på. Sist vi var der kom det båtlass på båtlass, men vi merket ikke flere mennesker. God stemning!

By Life of Oslo, 21. juli 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –