Back to home
Lister

To do: Part 104

En liste over ting jeg alltid har hatt lyst til å gjøre i Oslo.

Denne lille byen er full av muligheter, og selv om du kanskje ikke tror det så griper jeg ikke alle disse fine tingene som ligger så nær rekkevidde. Her følger en liten liste med ting jeg aldri har gjort, men alltid sier “å det må jeg få til”. Kanskje jeg bare skal gjøre det en dag?

  1. Spise på Ostebutikken.
  2. Gjøre Kafe Tamara til et stamsted.
  3. Sitte i baren på Pjoltergeist og spise god mat og høre på god musikk og bare slappe av.
  4. Bli kjent med Akerselva. Særlig Månefisken og Bortenfor.
  5. Drikke øl på Mir

PS: Jeg skal fylle ut denne lista litt mer så fort jeg kommer på alle de andre tingene jeg alltid vil gjøre, men alltid glemmer.

Har du noen ting du alltid har lyst til å gjøre i Oslo?

Life of Oslo By Life of Oslo, 20. mai 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 3
3 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -