Back to home
Lister

To do: Part 104

En liste over ting jeg alltid har hatt lyst til å gjøre i Oslo.

Denne lille byen er full av muligheter, og selv om du kanskje ikke tror det så griper jeg ikke alle disse fine tingene som ligger så nær rekkevidde. Her følger en liten liste med ting jeg aldri har gjort, men alltid sier «å det må jeg få til». Kanskje jeg bare skal gjøre det en dag?

  1. Spise på Ostebutikken.
  2. Gjøre Kafe Tamara til et stamsted.
  3. Sitte i baren på Pjoltergeist og spise god mat og høre på god musikk og bare slappe av.
  4. Bli kjent med Akerselva. Særlig Månefisken og Bortenfor.
  5. Drikke øl på Mir

PS: Jeg skal fylle ut denne lista litt mer så fort jeg kommer på alle de andre tingene jeg alltid vil gjøre, men alltid glemmer.

Har du noen ting du alltid har lyst til å gjøre i Oslo?

By Life of Oslo, 20. mai 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 3
3 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –