Back to home
Små historier

Fall

Jeg faller.

For fall er høst på norsk og jeg faller men jeg klarer ikke å reise meg og vi startet dagen med en kopp kaffe og et rundstykke og Tranen er minst like fin når den er Åpent Bakeri og det er du også. Og du forteller en historie om hvor tøff du var da du vokste opp og et eller et annet om russetiden din og så har du jordbærsyltetøy på overleppa uten at du helt vet det selv, det røde, søte sitter liksom fast i skjegget ditt og jeg sitter fast i deg.

I How to be single kaller de det dicksand og jeg vet ikke helt hva det skulle være på norsk men det gjør ingenting for jeg har en sandstorm i magen, det er ikke sommerfugler nemlig for jeg tenker på deg hele tiden tenker du på meg kanskje.

Kanskje tror jeg, for jeg hører liksom fra deg når jeg prøver å late som at jeg ikke vil sende deg melding eller holde deg i hånda hele tiden og særlig når jeg drikker øl og ler med vennene mine og kommer på delt tredjeplass i quizen på Brewdog så hopper du rundt i underbevisstheten min og hjertet mitt blir med på dansen.

Men nå drikker vi en kopp kaffe og du forteller en morsom historie om noe som skjedde på jobb her om dagen men jeg hører ikke etter for alt jeg ser er deg og jeg kunne ønske tiden sto stille sånn akkurat nå.

åpent bakeri tranen

By Life of Oslo, 13. oktober 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments
  • Johanna
    21. oktober 2016

    Jeg har lest bloggen din lenge og blir mer og mer sikker at vi har samme ex.

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –