Back to home
Singelliv

elsk hat

det er noe med å være singel i Tindertiden

denne utbyttbare epoken, der alle gutter er rasshøl og alle jenter er fitter og vi tomler oss gjennom en uvirkelighet med ett øye lukket og et hjerte på hold og jeg er så jævla lei og jeg elsker det for faen.

han fyren var visst ikke noen fyr egentlig og hun jenta likte visst ikke jenter og jeg er så full allerede og klokka er ikke åtte en gang selv om det kanskje begynner å bli mørkt så jeg kan lure meg til å tro at livet er sent ute.

kanskje var det sånn at man egentlig skulle finne noen man var glad i sånn til syvende og sist men det er fullt på Angst og dansegulvet rister litt eller kanskje det bare er meg så jeg har glemt det allerede og sokker på gulvet og film på tv-en var kanskje ikke noe for meg uansett selv om han ville det en gang i tiden.

en komma fem i promille er kanskje ikke tiden å tenke på så nå legger jeg bort telefonen og drikker vin i stedet for begge deler er like ille.

img_1655-1.jpg

By Life of Oslo, 14. oktober 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –