Back to home
Inspirasjon

Kleint sitat om å gripe dagen

Karpe diem for faen?

Endelig. Endelig! En søndag uten fyllestanken fra i går liggende som et tungt teppe over virkeligheten. Jeg var faktisk ikke ute i går jeg. Ikke hele helgen heller. Se bort fra at jeg hadde en liten sving ut i hverdagen, det er gøy som faen det, særlig når man er på quiz i Leiligheten og drikker sjokoladeøl på Crow og vanlig øl på Kulturhuset og kanskje til og med en tequila på Angst. Men jeg var faktisk ikke ute i går. Takk, Thea. Takk, for faen. Men ikke misforstå. Jeg tror ikke det er starten på et nytt jævla liv, og jeg tror ikke jeg kommer til å fortsette slik i all evighet.

Men det føles godt.

Så hva gjør man da, når man plutselig har en hel formiddag å sose bort til kaffeslabberas og podcaster og bøker? Jo, man gjør nettopp det. Drikker to kopper kaffe, hører på Luisa og Carina sin podcast, fjaser litt rundt til musikk mens man plukker opp klærne som har blitt brukt gjennom uka. Kanskje møter man noen venninner, spiser frokost på Vespa, går byen rundt, tar bilder. Eller hva med å slenge seg innom Frank Znort sin akustiske variant, kjøpe kantareller og pai til middag og vente på at han fyren (han fyren!) skal komme innom. Se på en film, kline litt i sofaen og tenke at høsten ikke nødvendigvis er så kald som den så ut til å bli.

Fy søren.

Frank Znort

By Life of Oslo, 9. oktober 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –