Back to home
Inspirasjon

Oh snap!

SnapKollektivet er snart live!

Dette er et prosjekt jeg har gledet meg til å vise frem!

Fra og med 26.juni går SnapKollektivet live. Vi er 11 jenter med hvert vårt liv, tanker og drømmer. Sammen har vi laget en felles Snapchat-konto, for å være med på å skape et litt mer åpent samfunn, og for å vise hvordan livet egentlig er. Her skal vi dele våre tanker og drømmer, meninger og erfaringer. Vi er alle forskjellige, men en ting har vi til felles: Vi ønsker å gjøre det helt greit å kunne være seg selv – på godt og vondt.

Jeg vil på kontoen dele mye av det dere leser her: Singellivet i storbyen, ensomheten, gleden, skuffelsene. Og enda mer om mine meninger, vurderinger, tanker og håp. Det blir kjempespennende og ikke minst skummelt å dele alt det innerste. Jeg gleder meg.

Første gang jeg blir å se er 5.juli!

SnapKollektivet – Vi er SnapKollektivet; en gjeng jenter… | Facebook

By Life of Oslo, 19. juni 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –