Back to home
Inspirasjon

Oh snap!

SnapKollektivet er snart live!

Dette er et prosjekt jeg har gledet meg til å vise frem!

Fra og med 26.juni går SnapKollektivet live. Vi er 11 jenter med hvert vårt liv, tanker og drømmer. Sammen har vi laget en felles Snapchat-konto, for å være med på å skape et litt mer åpent samfunn, og for å vise hvordan livet egentlig er. Her skal vi dele våre tanker og drømmer, meninger og erfaringer. Vi er alle forskjellige, men en ting har vi til felles: Vi ønsker å gjøre det helt greit å kunne være seg selv – på godt og vondt.

Jeg vil på kontoen dele mye av det dere leser her: Singellivet i storbyen, ensomheten, gleden, skuffelsene. Og enda mer om mine meninger, vurderinger, tanker og håp. Det blir kjempespennende og ikke minst skummelt å dele alt det innerste. Jeg gleder meg.

Første gang jeg blir å se er 5.juli!

SnapKollektivet – Vi er SnapKollektivet; en gjeng jenter… | Facebook

Life of Oslo By Life of Oslo, 19. juni 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -