Back to home
Små historier

Dagslys og mørketid

Vinteren er her.

Det er mørketid i Oslo og alt jeg ser om morgenen er mørke og alt jeg ser på vei hjem fra jobb er mørke, men også lys, og jeg sniker meg unna i kaffemøter med kunder som egentlig er venninner, alt for å få et glimt av kalde Oslo i lyset, for det finnes ingen vakrere dame enn vinterkledde Oslo i desember.

Vi hoppegår hånd i hånd som tiåringer gjør, for nå er det lyst og vi har pause fra alt som må gjøres, så vi snakker om alt som ikke betyr noe, gutter og livet og verden og går kveld, og jorda snurrer og det gjør vi også, vi lager liksomsnøengler langs gatene i Karl Johan og mørket er ikke så mørkt for lyset er alt.

Grand Hotel er for gamle damer, men vi tar bilder av himmelen og later som at fremtiden er nå og gårsdagen var i morgen. Byen ligger for våre føtter og vi elsker det.

IMG_3898.JPG

By Life of Oslo, 10. desember 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –