Back to home
Musikk

Fyrverkeri

Det er onsdag, det er sol og jeg har en ny favoritt på øret.

2018 er godt i gang, og jeg er på stadig jakt etter nye sanger som kan beskrive følelsen jeg har i kroppen. Sanger kan ofte beskrive det tankene ikke klarer å tenke. Føle det jeg glemte at jeg følte. I går var jeg på First Aid Kit i Oslo Spektrum. Der fant jeg den ene sangen. Den ene sangen, som skal få lov til å være min i alle fall for noen uker. For hvorfor gjør jeg dette hver eneste gang, når jeg vet hvordan det ender?

Jeg har liksom glemt dette lille, søte bandet med sterke stemmer fra nabolandet. I går husket jeg hvorfor jeg alltid har likt søstrene. De spilte noen låter fra det nye albumet sitt, “Ruins”, og dette er herved min nye favorittlåt. Hør, syng, nyt!

Life of Oslo By Life of Oslo, 14. mars 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -