Back to home
Musikk

Fyrverkeri

Det er onsdag, det er sol og jeg har en ny favoritt på øret.

2018 er godt i gang, og jeg er på stadig jakt etter nye sanger som kan beskrive følelsen jeg har i kroppen. Sanger kan ofte beskrive det tankene ikke klarer å tenke. Føle det jeg glemte at jeg følte. I går var jeg på First Aid Kit i Oslo Spektrum. Der fant jeg den ene sangen. Den ene sangen, som skal få lov til å være min i alle fall for noen uker. For hvorfor gjør jeg dette hver eneste gang, når jeg vet hvordan det ender?

Jeg har liksom glemt dette lille, søte bandet med sterke stemmer fra nabolandet. I går husket jeg hvorfor jeg alltid har likt søstrene. De spilte noen låter fra det nye albumet sitt, «Ruins», og dette er herved min nye favorittlåt. Hør, syng, nyt!

By Life of Oslo, 14. mars 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –