Back to home
Singelliv

Hvitvin rødvin pils prosecco

Det er nok alt jeg trenger i livet.

Kanskje på en gang til og med, for er det en ting man blir jævlig god på i løpet av niogtyve år på jorda og tre år som singel så er det hvitvin rødvin pils prosecco. Det eneste som mangler er et ligg..

Det, eller en fyr som faktisk synes at jeg er litt ok selv om jeg drikker hvitvin rødvin pils prosecco minst tre ganger i uka, jeg er alltid full kan kanskje noen si, men skal man liksom sitte hjemme alene da og vente på han fyren som ikke synes jeg er veldig ok

Og byen er full av steder som gir meg hvitvin rødvin pils prosecco men hvor faen er han fine fyren som skulle like meg på tross av alle mine feil da, sånn som man ser i romantiske komedier og sånn eller som folk synger om men alt det de synger er bullshit.

 

By Life of Oslo, 7. oktober 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –