Back to home
Kaféer

Stay Supreme

En svart kaffe er alt jeg trenger.

Når hverdagen er full av jobb og trening og mas og rush-tid og må jeg egentlig reise meg for hun der gravide på trikken så er lørdager hellig. Høyest i boka står rolige morgener med en kopp svart kaffe i én hånd, A-magasinet og VG Helg i en annen og Lørdagsrådet på P3 på øret. Andre dager elsker jeg å snøre på meg gullskoene og gå rundt i Oslos gater. Men ikke i dag. I dag er rolig.

Derfor svingte jeg innom Supreme Roastworks på Løkka. Mennesker jeg følger i sosiale medier hyller stedet, og er det noen jeg stoler på så er det totalt fremmede. Kaffen skal være eksklusiv, stedet avslappet og menneskene fine. Så nå sitter jeg her da, med avisa foran meg, Gorillaz i bakgrunnen og ser på de som går forbi mens jeg trekker i meg gylne dråper og funderer om livet mitt er så trist som det har vært i det siste.

Jeg elsker lørdager.

(null)

By Life of Oslo, 7. februar 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –