Back to home
Ukens utvalgte

Ukens utvalgte: oslovelo

Er jeg inhabil hvis jeg sitter her akkurat nå?

Sykkel har visst blitt stort i denne lille byen, selv om bakken er isete og himmelen er blå. Små verksteder dukker opp, de blomstrer kan man kanskje si, små knopper blir til grønne oaser og fylles med beskjedne møbler og god kaffe. Gatehjørnet mitt er en av dem, og det gjør meg temmelig glad. For når kjøleskapet er tomt for frokost og skapet er tomt for kaffe, er oslovelo helt perfekt.

I dag var en sånn dag, så her sitter jeg da, med en kopp kaffe og et rundstykke og skriver. Det er ikke fullt her, men det gjør ikke noe, jeg liker det aller best sånn. Jeg leker gjemsel med kafeen, i mitt faste hjørne, og jeg er helt overbevist om at jeg er usynlig. Snart skal jeg be om påfyll på kaffen og kanskje en ønskelåt, for her kan jeg sitte i en hel evighet.

PS: Denne spalten heter «Ukens utvalgte» og det er en kategori med ting jeg er spesielt glad i eller for den uken jeg skriver om de. Det skal sies at alle stedene jeg skriver om i denne lille bloggen er mine favoritter, noen setter jeg høyere enn andre, men alle har en spesiell plass i hjertet mitt. Har du noen tips til steder? Legg igjen en kommentar da vel.

By Life of Oslo, 7. januar 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –