Back to home
Ukens utvalgte

Ukens utvalgte: Sunne Eckers på Frogner

Eckers er det perfekte stedet. Punktum.

Skal du ha en strålende start på dagen, med sunne sandwicher og søte smoothies er denne lille perla på Frogner stedet å være. De har reddet meg mang en klein søndag!

Frogner er ikke alltid stedet for meg. Ikke alltid, sier jeg, men jeg mener nesten aldri. Ikke bare er det langt unna, men jeg er blitt så alt for glad i denne rare bydelen jeg bor i. Derfor holder jeg meg ofte på østsiden av Akerselva. Det er sjelden du ser meg på FrognerEckers, derimot, er vel verdt valfarten til andre siden av byen. Åpningstidene (klokka 10 på lørdager, 11 på søndager) er perfekt for de kveldene jeg ikke har danset bort. Og har jeg danset klarer jeg innimellom å stå opp i tide også. Alt for en god frokost i et koselig miljø.

Utvalget er grønt, noe begrenset, men perfekt. En detox juice, en kaffe og en tuna melt er alt som skal til for å få en god start på dagen. Uansett dagsform. Selv om både stedet og utvalget er lite, er stedet preget av en veldig avslappet stemning. Om du velger å sitte der eller ta med maten ut i det gryende vårværet, synes jeg at dette stedet er vel verdt et besøk. Om du vil sitte inne må du være tidlig ute – det blir fort fullt!

Jeg har i alle fall fått en ny favoritt! God appetitt!

PS: Denne spalten heter «Ukens utvalgte» og det er en kategori med ting jeg er spesielt glad i eller for den uken jeg skriver om de. Det skal sies at alle stedene jeg skriver om i denne lille bloggen er mine favoritter, noen setter jeg høyere enn andre, men alle har en spesiell plass i hjertet mitt. Har du noen tips til steder? Legg igjen en kommentar da vel.

Life of Oslo By Life of Oslo, 13. mars 2017 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -