"To live a life" - Life of Oslo
Singelliv

«To live a life»

[soundtrack: First Aid Kit]

To nye tatoveringer.

Jeg planlegger allerede neste. Nummer fire. Alene, aldri ensom. Ordtaket har vært mitt mens jeg har danset gjennom byens trange gater. Jeg finner det igjen i musikken jeg hører på.

I’m alone now

Jeg ligger våken om nettene og drømmer om et avtrykk du aldri la fra deg. Det er nesten så du aldri eksisterte, en sliten skygge i en parallell virkelighet og jeg er alene nå. Alene. Skal jeg risse det inn på kroppen slik det er risset inn i sjela, denne endeløse påminnelsen om at alle er alene.

Relasjoner er flyktig, jeg er konstant og jeg kommer meg aldri vekk fra meg selv. Jeg prøvde, ikke tenk på det, en halv flaske whiskey og fem sovepiller senere og jeg lærte at livet ikke har en pausefunksjon.

Det er .

Eller aldri.

Innimellom kunne jeg ønske at jeg kunne velge aldri. Livet mitt er et støyende damplokomotiv jeg ikke kan stanse, nøkkelen til kontrollrommet er for lengst forlagt og verden forsvinner forbi i en endeløs dis. «Aldri» er allerede av bordet, men det stopper meg ikke fra å drømme.

Livet er nå.

Livet er nå, og det er kanskje fint å tenke på også, at alt er nå og det du gjorde i går har ingen betydning lenger. Er det derfor jeg ikke husker deg? Er det derfor jeg ikke husker om det er tirsdag eller onsdag vent det er visst torsdag og hva faen var det jeg gjorde på mandag igjen?

Men det er nå eller aldri og jeg tror jeg for alltid velger nået.

Eller aldri.

Life of Oslo By Life of Oslo, 2. august 2018 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –