Back to home
Singelliv

A love story

Razika sa det best: Faen ta deg.

Sangen går på repetisjon på spillelista. Razika fra Bergen spilles høylytt i Oslo. For det er nettopp det lungene har skreket og kroppen ledd og ristet ut de siste helgene, på de lange festene, ute på Jaeger på tirsdager, på vei hjem med kjærlighets- og promillerus i baklomma. De utallige tekstmeldingene jeg sender uten svar, de gangene vi skulle møttes men du dumpet meg, de sene kveldene med dine ubesvarte anrop klokken 03:48 og et ønske om å hoppe i senga, men ikke på den morsomme måten. Men nå. Ikveld. Ikveld hopper jeg i senga. På den morsomme måten, sånn som vi gjorde på bursdagen min, alle jentene, fordi det pleide vi å gjøre da vi var små. Kosesokker og boxeren med Supermann-logo er det eneste som dekker meg, bare at det burde vært Superkvinnen og bare at det burde følge med en kappe som kan draperes over skuldrene for det er sånn jeg føler meg. Jeg er ferdig.

Vær så god. Faen ta deg.

IMG_6088.JPG

By Life of Oslo, 2. mars 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
 • 2
2 Comments
 • Marius
  7. mars 2015

  Du får sikkert høre det ofte, men du skriver utrolig bra. Liker godt sammenflettingen av musikkreferanser, oslobeskrivelser og ‘noenogtjue’ års-kaos. Alt resonnerer veldig hos meg. Takk for en fin blogg, og håper du fortsetter å skrive i lang tid fremover.

  • Life of Oslo
   9. mars 2015

   Utrolig koselig å høre! Jeg kommer nok ikke til å gi meg med det første, så det er bare å følge med :)

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –