Back to home
Små historier

Hun ga seg selv sitt ord: Aldri mer forelsket.

Løftet brøt hun en lang vinter senere.

Hjertet var revet sønder, som tusen papirbiter fraktet med vinden fra kanten av Oslo. Over vannet forsvant den jenta hun en gang kjente. Han trampet i stykker hjertet hennes, og hun. Hun hadde gitt han lov. Hun hadde gitt opp. 274 dager hadde gått i et vakuum, 6 500 timer, 23 673 000 sekunder, hun mistet tellinga. Øynene var fast plantet i bakken, hodet bestemt på at ingen skulle slippe inn, ikke nå, ikke igjen. Hjertet var kaldt, som tusen krystaller, og hun nektet. Hun svingte fra lysekronen, drakk bort glemselen, våknet med skammen.

En dag sto han der. I hånden hadde han en flaske rødvin, i munnen en blå Camel. Flaskeposten var full av papirstrimler, hjertestrimler og han løftet blikket hennes med et eneste smil, han tinte hjertet hennes med en trillende latter, lik noe hun aldri hadde hørt før, som klinkekuler på bar asfalt i solskinnet en ny vår, men de var i køen på Blå en søndag i påsken.

Han låste seg fast. Hun ga aldri slipp.

IMG_1347.JPG

By Life of Oslo, 11. mars 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –