Back to home
Tanker

Find my way

Knyt joggeskoene godt fast og ta en ny vei til hverdagen.

Vårens tilskudd til virkeligheten min har betydd alt for meg. Å karre seg gjennom isete gater og mørke hjerter har jeg gjort én vinter for ofte, nå er det vår, endelig, og de skal snart feie gatene og jeg feirer. Jeg går til jobb, hver dag, så lenge det ikke regner så klart, og legger inn en liten variasjon på hvilke gater jeg skråner, krysser, tråler ned, på vei til jobb. Fire-og-tyve-minutter tar det fra min plass i Fagerheimgata til min plass i Oslo Sentrum, den grå pulten og det grå livet som jeg ikke ville vært foruten. Og på hver lille variasjon, hver lille forandring av veien dit, finner jeg noe nytt. Et bilde, en hengelås, en kommentar, en bygning, et menneske. Når jeg tar plassen bak pulten, med en kaffe fra Brenneriet eller Tim Wendelboe eller en annen sjappe jeg roter meg innom i løpet av den korte tiden det tar å gå, er jeg lykkelig, et lite sekund.

Du burde prøve.

By Life of Oslo, 10. mars 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –