Back to home
Personlig

Each year gets better

Tror du på nyttårsforsetter?

Endelig er tiden her: ett nytt år tripper utenfor, klar for å by på nye gleder, nye sorger, nye utfordringer. Vi rare mennesker skriver opp ting vi skal gjøre, bli bedre på, endelig få til i det nye året. Som en ny side i en allerede full kladdebok starter vi 2015, med rask optimisme.

Selv liker jeg tanken på å sette seg urealistiske mål, å feile hardt ved slutten av året, men kanskje ha plukket med seg en erfaring eller to på veien. Men det jeg liker aller best er å sette opp de små nyttårsforsettene, den marginale justeringen på den siste siden i min kladdebok. Så – her følger min lille liste med forsetter for 2015:

Smile til fremmede på bussen.
Alltid ha en hundrelapp til =Oslos nye utgaver.
Gi komplimenter bare når jeg virkelig mener det, men si de høyt og tydelig.
Sende den meldingen jeg aldri turte å sende.
Drikke mindre alkohol (men mer rødvin).
Finne minst tre veldedige organisasjoner til å støtte.
Drikke god kaffe. Og spise god sjokolade.
Slutte med dårlig samvittighet. Det er bare teit.
Drite meg ut, og smile av det etterpå.
Le. Ofte og mye.
Yoga. Bare gjør det.
Være mer sammen med de som gjør meg glad.
Lese flere bøker.
Kline oftere.
Bruke mindre mobiltelefon. Se de jeg snakker med i øynene.
Skriv, Thea. Skriv.
Lære meg fransk.
Tørre.
Være dønn ærlig med meg selv.
Finne kjærligheten med stor K.
Ikke være redd for å si nei. Eller ja.
Ta en drink på Brooklyn Bar.
Gå en luftetur hver dag. Gjerne med en venn.
Spis. Elsk. Lev. (Jeg vet det er klisjé)
Prøve å gjøre verden til et litt bedre sted.

Og med det ønsker jeg dere alle et nydelig nytt år! Håper det blir enda mer fabelaktig enn det foregående.

By Life of Oslo, 31. desember 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –