Back to home
Personlig

Joyeux Noël, Feliz Navidad, Glad Jul

Jeg håper julen din blir et eventyr.

Desember har alltid hatt en veldig spesiell plass i mitt hjerte. Jeg tror det er fordi jeg er så glad i magi, fantasi, eventyr og det fortryllende fabelaktige. Den siste måneden i året er det nærmeste jeg kommer trolldom: Når himmelen eksploderer i farger når solen går ned, og den duse stillheten som bare snøen kan fremkalle legger seg. Mens de voksne stresser gjennom alt det de burde ha gjort i går og hva skal jeg egentlig gi kona mi sitter jeg og nyter stillheten. Jeg elsker å gi gaver til mine nærmeste, til de som gjør meg glad og som er grunnen til at jeg er den jeg er i dag. Jeg elsker å få tid til ettertanke, til å være sammen familie, til å tenke på hvordan verden burde være på sitt fineste. Julen for meg er et vintereventyr, med stjerneskudd, røde kuler og fløytemusikk i bakgrunnen.

Jeg håper julen din blir like magisk. Vær snill mot dine nærmeste og fjerneste. Le, lek, dans, vær glad. God jul.

 

 

By Life of Oslo, 24. desember 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –