Back to home
Singelliv

This is no fucking fairytale

And I am not your fucking princess.

Livet som singel jente i Oslo er ikke som livet til Carrie eller Samantha, Beyoncé eller Rihanna. Det er ikke glassko på trappa og den kjekke prinsen på den hvite hesten som leter etter deg og bare deg. Kynismen tar overhånd, ensomheten mater deg med en herlig strøm av forferdelige opplevelser. Det er Girls møter Olafiaklinikken, bare med klær fra Bik Bok, sprutende øldråper og menn som vil mellom beina dine først, og ringe deg aldri. Det er runding av Tinder, skuffende byturer, kvelder på sofaen med Big Mac som beste og eneste kos. Det er ubesvarte anrop klokka 03:48 på natta, knekte stilletthæler og hvor mange tequilashots ble det i går egentlig? Det er forhåpninger, knuste hjerter, høye krav og rekke på rekke med forventninger man aldri når opp til. Det er tanken om at hver dag er dagen, den apatiske optimismen om evig lykke. Det er jakten på den store drømmen, den livslange kjærligheten, det eneste eventyret.

Og jeg elsker det.

By Life of Oslo, 5. november 2014 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –