Back to home
Inspirasjon

Fantomet av Operaen

Atten minus og sol…

..men nå er det vår i Oslo, og januardagen er bare et fjernt minne om en vinter som aldri helt kom i gang. Det var mandag og solskinn over Operaen og strålene skar gjennom den tynne, kalde lufta som nesten var farlig å oppholde seg i på grunn av de mange bilene som tutet seg gjennom rushtrafikken i Dronning Eufemias gate. Vi tok fri, for noen ganger må vi bare gjøre det, en lang pause for å få ta inn over seg dagslys i dette halvårets mørketid, og hvilket sted er det vakreste i Oslo når det er dekket i snø, jo det er Operabygget.

Vannet var kaldt, men ikke is, og isberget lå stødig som alltid, lyset brøt overflaten og danset i vannet, det var vindstille og jeg fikk plutselig et tilbakeblikk fra sommeren der jeg lå i bikini hånd i hånd med deg og så utover akkurat dette stedet. Livet er annerledes nå og fint, og vinduene i bygget blir en del av himmelen og det er en mandag i januar, og snart er det vår, sommer og vinter igjen, for verden slutter aldri å snurre og jeg blir svimmel, men jeg smiler for det.

By Life of Oslo, 31. januar 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –