Back to home
Singelliv

Håpløs drømmer.

Rotløs danser.

Hun er flyktig, som vinden gjennom et nyvasket dynetrekk. Sigarettrøyken er et gjennomsiktig lag rundt kroppen hennes, den forsøker å fange henne, holde henne fast til jorden. Men hun kan ikke fanges.

Hun er fri.

Og fredag blir til lørdag og kveldene – nettene – blir mørkere og rusen er like tung som eimen av parfyme som forfølger henne. Øynene er sløret, vodkaen har drapert seg rundt øyelokkene, promillen demper virkeligheten og ingen er som henne.

Hun er vill.

Byen saumfares, denne lille rare byen som ingen forlater uten å ha blitt merket av den, Oslos skygge er risset inn i underarmen hennes og hun vil bare ha en ting. Det uperfekte.

Hun er uretusjert.

Blikkontakten holdes, de grønne øynene rykker opp i hjertet til små gutter, det er ingen her som holder og ingen her som er mann nok. Men hun nøyer seg ikke, aldri, hun gir ikke opp.

Hun er fri.

Og hun elsker det.

 

By Life of Oslo, 26. august 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 4
4 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –