Back to home
Inspirasjon

Hvervenbukta snapshots

Julas overskudd i et bilde.

Desember er tiden for stress og kos hånd i hånd. Mens jula – den holdes hellig. Det er kanskje på tide å se fremover, men jeg er i humøret til å se bakover. Til en ukes heng på sofaen til mamma og pappa, superkorte turer ut for å lufte oss, Hvervenbukta like fin vinterstid som på sommeren.

Refleksjon er kleint, men nødvendig for å ture på videre slik jeg har holdt på, en liten pause, en oase med ribbe, før Hemsedal og jobb og verden tar overhånd.

Blå mandag i går og blå verden hver dag og alt jeg tenker på er stranda jeg pleide å henge med hele familien da jeg var liten, så liten at jeg ikke husker, men jeg husker det hvite huset og stranda og bukta.

Like fin sommer som vinter.

By Life of Oslo, 5. januar 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –