Back to home
Kaféer

Oslo-sommer og en glasscola.

Alene på W.B.Samson.

Jeg ser opp til mennesker jeg ikke kjenner. Hemingway. Murakami. Brontë. Saabye Christensen. Duras. Jeg sluker deres bøker, deres liv, deres indre erkjennelser, tanker, drømmer. Jeg lever meg inn i en virkelighet som ikke er min, og jeg ønsker, jeg romantiserer, jeg lengter etter det kreative, det herjede, det vonde, kunstnersjelen. Jeg vil skape.

Jeg har en glasscola i hånden, men vil helst ha et glass vin og et alkoholproblem.

Jeg har en Mac i fanget, men vil helst ha en notatblokk og en deadline.

Jeg sitter på en liten kafé i Oslo, men vil helst sitte på en fortausrestaurant i Paris.

Drømmene mine skimter jeg i det fjerne, men jeg er ikke der. Jeg er ikke god nok. Og min historie, den er for liten for å dele. Hverdagen svermer av rosabloggere og Restylane og spons, virkelighetsserier og dagens antrekk og kroppslige debatter og hvite Vaseline-smil.

Det føles håpløst.

Men jeg slutter aldri. Jeg gir meg aldri. Jeg skal bryte gjennom bråket.

En glasscola av gangen.

IMG_0355.JPG

PS: Takk til deg som leser. Du er fin.

By Life of Oslo, 15. juli 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –