Back to home
Små historier

Oslos nye skytsengel

I mørket ved Blå.

Hun passer på de små, de falne, de halve, de skitne bakgatene er hennes en sen septembernatt. Hun følger deg hjem, hun er der, overalt, når du tror du er alene, den nervepirrende veien gjennom Sofienbergparken lørdagen dømmekraften din var like beruset, like full av promille og sensommerrus som du.

Du er aldri alene. Hun har deg, du går gjennom en tilfeldig t-baneundergang, du høyner lyden på Kwamie Liv så du skal slippe å se rundt deg, men hun er der. Hun ser deg, tar deg i hånden, du skjelver, var det noen som nettopp gikk forbi?

Du er aldri alene.

Når frykten siger over deg, mørket senker seg og du haster gjennom de kalde gatene, er hun der. Din følgesvenn opp Maridalsveien, etter en lang kveld med stillhetthælene på, du sto i hjørnet, knuste glass og ensomhet, men hun var der.

Hun våker over de fortapte sjeler, i parkeringshus og smug, når de gir slipp,  kaster seg inn i den overveldende følelsen pulveret gir, hun er der. Hun er Oslo på sitt verste, sitt beste, skitten, vill og vakker.

Byens nye skytsengel.

IMG_1521.JPG

By Life of Oslo, 19. september 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –