Back to home
Kaféer

Søndagsrituale

W.B. Samson har de beste skolebrøene, Oslo de beste opplevelsene.

Mine søndager etter at du flyttet ut har blitt annerledes. Fine. Ensomme. Annerledes. Jeg lager ikke lenger frokost for to, jeg stryker deg ikke i håret for å vekke deg, du kysser meg ikke lenger på nesa når du snur deg, de lange morgenene i sengen eksisterer ikke lenger. Men jeg har det bra. Som regel snører jeg på meg skoene jeg kjøpte på Ebay, de av sølv, tar med kameraet og legger ut på tur. Noen ganger titter en venninne innom. De fleste ganger er det bare meg. Men er det noe jeg alltid gjør så er det å kjøpe et skolebrød på W.B. Samson. Det er min lykke, det gjør meg glad, de små tingene som betyr alt.

Denne søndag intet unntak.

IMG_7748.JPG

By Life of Oslo, 26. april 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –