Back to home
Singelliv

Sunday funday

Ja til flere single søndager.

Dagen derpå, bare at jeg ikke var ute i går, vanligvis rocker jeg dansegulvet eller baren eller tequilaen, men ikke i går, ikke i dag, jeg er alene, jeg bor alene, på hjørnet av Grünerløkka i min femtikvadrats perle, mitt eget gjemmested, jeg slipper ingen inn, med unntak av de jeg setter aller høyest.

Der andre har barn og mann og hus og rot og mas og snørr og lykke på veggen, har jeg senga i stua og et tomt vinglass på pulten.

Det er søndag, jeg hører på Misjonen som jeg alltid gjør, ligger lenge i senga, så lenge jeg kan, når jeg står opp koker jeg kaffe, tar meg en snus, swiper gjennom Tinder, søndagsswipen, sjekker Instagram for flere hjerter, drikker kaffe, leser bok, ler litt av Atle Antonsen, smiler innvendig fordi single søndager er helt perfekte, og jeg trenger ingen andre.

IMG_3740.JPG

By Life of Oslo, 29. november 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –