Anger - Life of Oslo
Tanker

Anger

Dette skulle jeg aldri gjort/skrivd/skrevet.

Listen over ting jeg aldri skulle gjort blir stadig kortere. Angeren over de dumme tingene jeg gjorde i går falmer. Listen over ting jeg skulle gjort blir stadig lenger. Ordene jeg skulle ha sagt den dagen du dro. Eller, det var jeg som dro, men jeg skulle ha sagt de. Tekstene jeg skulle ha skrevet, skulle ha sendt inn, hadde jeg bare hatt selvtillit til ørene og ikke usikkerhet til tæra. Turene jeg skulle ha sagt ja til, kveldene ute i byen jeg elsker som jeg gikk glipp av fordi jeg ikke turte, hva ville du ha sagt hvis jeg bare forsvant? Utdannelsen jeg ville ta, men tenkte at jeg ikke var god nok, flink nok til. Språkene jeg skulle lære meg av gutter med mørkt hår og fremmed vokabular. Ikke det jeg gjorde. Det jeg aldri har gjort.

Det alternative livet jeg var for redd til å leve.

Nå sier jeg ja. Jeg tør. Fordi, hei, jeg lever bare nå. I dag. Det er klisjé, men klisjéer bunner i sannhet, grip sjansene, karpe diem osv. Øl med venner på torsdager, Hemsedal i vinter, dans på tirsdager, jeg går baklengs i ukedagene, hulteribulter, kaosliv uten strukturer, uten redsel.

Uten deg.

Life of Oslo By Life of Oslo, 3. november 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Her får du lese små historier om hverdagen og store tanker om kjærligheten, krydret med mine favorittsteder i denne byen jeg setter så høyt. Og jeg? Jeg heter Thea, er 30 år og har grodd fast på Grünerløkka. Utdannet siviløkonom, men drømmer om å bli forfatter når jeg blir stor. Stolt medlem av SnapKollektivet, elsker hip-hop og Elvis Costello.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –