Back to home
Uteliv

Kvartettens søndag

Ja takk til ødelagte mandager.

«We fuck up your Mondays» sier de, men det stemmer ikke, for minnene jeg tar med meg fra Frank Znort Quartet er nok til å holde oppe motet, viljen til å møte hverdagen, to paracet og litt havregryn rister av seg ølen fra i går, rytmen tar jeg med meg, den forsvinner ikke min side, for mørket fra kjelleren på Blå var det jeg trengte for å runde av helgen.

Vi var fire venner, det var påske og mitt første møte med kvartetten som ikke består av fire personer, men av mange, en salig blanding eksentrisitet og musikalitet, jeg hadde fri på mandag, men det trenger du ikke for å nyte, smile, gaule med av full hals med halvliterne godt innabords.

Noen ganger ute, noen ganger inne.

Alltid god stemning.

By Life of Oslo, 7. november 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –