Back to home
Singelliv

Alltid alene

Første gang jeg ser meg.

Her sitter jeg. Hjemme. Alene. Igjen.

Nydumpa og forvirra. Men glad. Og lei. Og usikker. For kjærligheten skulle vinne over alt, og alt jeg har igjen er en ensom samtale midt på natta. Jeg fylleringer, men vil skrike, magen full av rosa sommerfugler og hodet fullt av rosa bobler, jeg savner deg men savner meg mest og jeg er hjemme alene og jeg har fått nytt bilde på veggen siden sist jeg så deg, det jeg skulle vise frem, stolt, men nå er det bare meg og jeg fylleringer, men du svarer aldri, du ville ikke ha meg men du lovet meg evigheten.

Denne bloggen eller verktøyet eller plattformen er den eneste måten jeg kan kommunisere, så du kan se at jeg har det bra, men dårlig, og jeg ler, men gråter og Oslos gater er mine igjen, de jeg har vandret før, bakgatene og pulsårene, hånd i hånd, men alt jeg har igjen er en rosa telefon og litt for høy promille og jeg elsker å være tilbake. Alene. Igjen.

Jeg er tilbake.

På to føtter. Jeg står høyere enn før, jeg roper høyere enn før, lungene mine er fulle av sigarettrøyk og meninger og jeg skal ikke slutte.

Jeg deler alt.

Alt og ingenting.

 

 

 

 

Jeg håper du leser dette.

IMG_3390.JPG

By Life of Oslo, 19. november 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 1
1 Comment

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –