Back to home
Uteliv

Sukkerbiter

For Sukkerbiten er søt som sukker..

..sier noen og her har jeg tilbragt sommeren, eller i alle fall de delene av den der jeg ikke har vært steder jeg aldri har sett, og jeg snakker hele tiden om stamsteder jeg vil opparbeide meg og Sukkerbiten er en av de, der bartenderne kjenner meg igjen, hilser, smiler og gir meg det vanlige for det er jo tross alt det vanlige jeg skal ha.

Og vannet duver i bakgrunnen, selv om jeg kun tenker at det er bryster som duver, litt sånn i-sakte-film-Baywatch, men det ligger en eim av saltvann i lufta akkurat som sommeren skal lukte og de spiller låta mi i bakgrunnen og det gjør meg glad, for jeg er faktisk ganske ofte glad særlig om sommeren.

Han fyren på nabobordet løfter en skål til de han deler bord med, og selv om jeg ikke er en av de så skåler jeg i mitt stille sinn, for dette er en dag der jeg skåler med fremmede inne i hodet mitt og jeg smiler fordi jeg har lyst og livet viser seg fra sin solfulle side.

PS: Sukkerbiten har stengt, men Sørenga er fortsatt like vakkert.

Sukkerbiten

 

By Life of Oslo, 2. august 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
 • 2
2 Comments
 • victoria
  3. august 2016

  Alltid tenkt at Sukkerbiten er så himla langt unna alt og enhver og at den er bak Operaen, har jeg tatt helt feil nå?

  • Life of Oslo
   4. august 2016

   Helt riktig! Liksom litt gjemt mellom Operaen og Sørenga <3

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –