Back to home
Barer og utesteder

Når byen har fri

For Oslo er på ferie …

…og verden stanser ikke å snurre og nyhetene ruller fortsatt inn, men det ligger et lag av sommerdis over den lille byen i et verdenshjørne i nord og alt står liksom stille for det.

Og hvor er alle folka, sånn egentlig, jeg trodde det skulle være flere mennesker på skobutikken i dag, de selger ikke sko, men gode drinker og det er kanskje ikke sånn fullt av folk nå på sommeren det burde jeg kanskje ha visst, men jeg liker det.

For jeg har sagt det tidligere og det er faktisk sånn at når Oslo har fri så har jeg det aller best, for jeg trenger faktisk ikke å reise til utlandet når jeg har hjertet mitt her hjemme, og de beste stedene fortsatt serverer favorittene og jeg kan sitte på Angst og føkke med bitches og bulmers på en gang og hvem er egentlig Ole Pistasj?

Life of Oslo By Life of Oslo, 22. juli 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -