Back to home
Barer og utesteder

Når byen har fri

For Oslo er på ferie …

…og verden stanser ikke å snurre og nyhetene ruller fortsatt inn, men det ligger et lag av sommerdis over den lille byen i et verdenshjørne i nord og alt står liksom stille for det.

Og hvor er alle folka, sånn egentlig, jeg trodde det skulle være flere mennesker på skobutikken i dag, de selger ikke sko, men gode drinker og det er kanskje ikke sånn fullt av folk nå på sommeren det burde jeg kanskje ha visst, men jeg liker det.

For jeg har sagt det tidligere og det er faktisk sånn at når Oslo har fri så har jeg det aller best, for jeg trenger faktisk ikke å reise til utlandet når jeg har hjertet mitt her hjemme, og de beste stedene fortsatt serverer favorittene og jeg kan sitte på Angst og føkke med bitches og bulmers på en gang og hvem er egentlig Ole Pistasj?

By Life of Oslo, 22. juli 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –