Back to home
Barer og utesteder

If you wanna go to heaven

You should fuck me tonight.

Endelig fredag. Jeg drikker et glass prosecco etter den lange, varme dusjen og måler meg opp og ned i speilet. Den svarte kjolen med skinndetaljer er lagt frem for lengst, strømpene er på og jeg drar kjolen sakte over hodet mens jeg tar en liten dans. Mitt eget, lille parringsrituale. Jeg er glad, veldig glad, ikveld skal vi drikke drinker på nyåpnede Pigalle, og jeg har en blå pakke sigaretter pakket ned i clutchen jeg kjøpte i New York. Jeg har gått til anskaffelse av et munnstykke for anledningen, jeg skal drikke coctails og ha perleøredobber dandert under mitt oppsatte hår og være Audrey Hepburn for én kveld. Jeg skal til og med fnise søtt av vitsene dine og drømme om en frokost på Tiffany’s.

Baren er en jungel midt på Grønland, lyset er dunkelt og stemningen er satt. Fire venner med gode historier. Jeg ser deg stå i baren, jeg smiler og later som ingenting. Kvelden er enda ung, men snart blir den gammel og jeg tar sjansen. Halsey spilles i bakgrunnen, eller er det i hodet mitt, og jeg baner vei gjennom palmer og mennesker, lener meg frem og hvisker teksten inn i øret ditt. Jeg er en ung gud og du forteller om ditt liv, dine innerste tanker, jeg sluker hvert ord og hver drink du tilbyr.

Klokken blir hele livet og vi skrangler gjennom natta hånd i hånd. Dagen gryr, og jeg lengter hjem.

Life of Oslo By Life of Oslo, 5. februar 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -