Back to home
Barer og utesteder

Der fugler flyr, og drinker blir

Fuglen [the bird] avd. Oslo.

Med Ring 1 susende forbi famler jeg meg frem, etter jobb, jeg skal møte en venninne og drikke drinker og snakke om livet og føle meg viktig siden jeg skal på Fuglen, der kultureliten frekventerer, det er der eller Litteraturhuset eller Kunstnernes Hus, ikke vet jeg, men jeg vil jeg vil bli en av dem, så jeg sitter der ofte, så ofte jeg kan, med sølveplet og en agenda, briller på og et åpent blikk, hvem kom inn døra, var det alle eller ingen, jeg er en hauk, jeg følger med. Og jeg skriver.

Men ikke i dag.

I dag skal vi drikke vin, vi skal drikke vin og dyr øl og drinker kanskje, vi skal snakke om livet, livet baby! du vet, det du glemmer i hverdagens kjas og mas, det grå, sokkene på gulvet og oppvasken som må tas og så må du trene for å brenne bort fredagstacoen du egentlig ikke har lyst på, mens du bekymrer deg for at mannen du ikke elsker skal treffe en som er yngre og fastere enn deg, løp, jenta mi, løp.

Jeg drikker vin, jeg glemmer alt det andre, det som er viktig for noen er bagateller for meg, og deres bagateller er mine vesentligheter, for det lille er det store og jeg lever i bakvendtland, men vi drikker vin og snakker om de små tingene siden det er de som er alt.

IMG_3054.JPG

By Life of Oslo, 27. oktober 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –