Back to home
Barer og utesteder

Der fugler flyr, og drinker blir

Fuglen [the bird] avd. Oslo.

Med Ring 1 susende forbi famler jeg meg frem, etter jobb, jeg skal møte en venninne og drikke drinker og snakke om livet og føle meg viktig siden jeg skal på Fuglen, der kultureliten frekventerer, det er der eller Litteraturhuset eller Kunstnernes Hus, ikke vet jeg, men jeg vil jeg vil bli en av dem, så jeg sitter der ofte, så ofte jeg kan, med sølveplet og en agenda, briller på og et åpent blikk, hvem kom inn døra, var det alle eller ingen, jeg er en hauk, jeg følger med. Og jeg skriver.

Men ikke i dag.

I dag skal vi drikke vin, vi skal drikke vin og dyr øl og drinker kanskje, vi skal snakke om livet, livet baby! du vet, det du glemmer i hverdagens kjas og mas, det grå, sokkene på gulvet og oppvasken som må tas og så må du trene for å brenne bort fredagstacoen du egentlig ikke har lyst på, mens du bekymrer deg for at mannen du ikke elsker skal treffe en som er yngre og fastere enn deg, løp, jenta mi, løp.

Jeg drikker vin, jeg glemmer alt det andre, det som er viktig for noen er bagateller for meg, og deres bagateller er mine vesentligheter, for det lille er det store og jeg lever i bakvendtland, men vi drikker vin og snakker om de små tingene siden det er de som er alt.

IMG_3054.JPG

Life of Oslo By Life of Oslo, 27. oktober 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -