Back to home
Inspirasjon

Voksen lek i Oldemors Hage

Botanisk Hage er et eventyr for barnslige sjeler.

Hånd i hånd, bare at det gjør vi ikke, for det er flaut å være kjærester foran andre, vi får det til så bra i speilet hjemme, men med en gang vi møter verden skrumper vi sammen. Men leke gjør vi, vi går kleinturer, hopper tau med kjærligheten, kysser bak busker så ingen kan bry seg, kjøper dyr kaffe og leker at vi er voksne, store, vi betaler regninger og spiser smågodt til frokost og fnyser av alle andre. Vi tar på oss joggesko og går til Botanisk Hage, for det gjør både voksne og barn, vi vet ikke helt hva vi er, kanskje en mellomting? Selv om vi begge er åtteogtyve og jeg er åtte dager eldre enn han, eldst og visest sier de, men det er som regel jeg som er dum.

IMG_0054.JPG

Dum, men flink til å le, det er han også, vi henter humor fra vår memoriserte vitsebok, de gamle historiene vi har fortalt alle andre alle ganger, men vi har ikke hørt hverandres enda, vi ler for nå, alvoret tar oss kanskje i fremtiden, men ikke nå. Nå spiller vi fotball i Oldemors Hage, selv om vi ikke får leke der, men vi leker alltid, ingen lek i Oldemors Hage men vi vet ikke annet.

IMG_0053.JPG

Vi leker turister, sisten, boksen går men vi består, kanskje for alltid, kanskje bare for i ettermiddag, vi vet ikke, men vi ler for det.

Leker. Ler.

IMG_2276-0.jpg

By Life of Oslo, 25. oktober 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –