Back to home
Tanker

Anger

Dette skulle jeg aldri gjort/skrivd/skrevet.

Listen over ting jeg aldri skulle gjort blir stadig kortere. Angeren over de dumme tingene jeg gjorde i går falmer. Listen over ting jeg skulle gjort blir stadig lenger. Ordene jeg skulle ha sagt den dagen du dro. Eller, det var jeg som dro, men jeg skulle ha sagt de. Tekstene jeg skulle ha skrevet, skulle ha sendt inn, hadde jeg bare hatt selvtillit til ørene og ikke usikkerhet til tæra. Turene jeg skulle ha sagt ja til, kveldene ute i byen jeg elsker som jeg gikk glipp av fordi jeg ikke turte, hva ville du ha sagt hvis jeg bare forsvant? Utdannelsen jeg ville ta, men tenkte at jeg ikke var god nok, flink nok til. Språkene jeg skulle lære meg av gutter med mørkt hår og fremmed vokabular. Ikke det jeg gjorde. Det jeg aldri har gjort.

Det alternative livet jeg var for redd til å leve.

Nå sier jeg ja. Jeg tør. Fordi, hei, jeg lever bare nå. I dag. Det er klisjé, men klisjéer bunner i sannhet, grip sjansene, karpe diem osv. Øl med venner på torsdager, Hemsedal i vinter, dans på tirsdager, jeg går baklengs i ukedagene, hulteribulter, kaosliv uten strukturer, uten redsel.

Uten deg.

By Life of Oslo, 3. november 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –