Uteliv

Sukkerbiter

For Sukkerbiten er søt som sukker..

..sier noen og her har jeg tilbragt sommeren, eller i alle fall de delene av den der jeg ikke har vært steder jeg aldri har sett, og jeg snakker hele tiden om stamsteder jeg vil opparbeide meg og Sukkerbiten er en av de, der bartenderne kjenner meg igjen, hilser, smiler og gir meg det vanlige for det er jo tross alt det vanlige jeg skal ha.

Og vannet duver i bakgrunnen, selv om jeg kun tenker at det er bryster som duver, litt sånn i-sakte-film-Baywatch, men det ligger en eim av saltvann i lufta akkurat som sommeren skal lukte og de spiller låta mi i bakgrunnen og det gjør meg glad, for jeg er faktisk ganske ofte glad særlig om sommeren.

Han fyren på nabobordet løfter en skål til de han deler bord med, og selv om jeg ikke er en av de så skåler jeg i mitt stille sinn, for dette er en dag der jeg skåler med fremmede inne i hodet mitt og jeg smiler fordi jeg har lyst og livet viser seg fra sin solfulle side.

PS: Sukkerbiten har stengt, men Sørenga er fortsatt like vakkert.

Sukkerbiten

 

Life of Oslo By Life of Oslo, 2. august 2016 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
 • 2
2 Comments
 • victoria
  3. august 2016

  Alltid tenkt at Sukkerbiten er så himla langt unna alt og enhver og at den er bak Operaen, har jeg tatt helt feil nå?

  • Life of Oslo
   4. august 2016

   Helt riktig! Liksom litt gjemt mellom Operaen og Sørenga <3

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Mitt lille hjørne av internett. Jeg tenker tanker om kjærlighet, den håpløse som sådan, og jeg skriver om opplevelser i denne lille, store byen som jeg elsker så høyt. Thea er navnet mitt, jeg er 31 år gammel og har grodd fast på Grünerløkka. Singel og elsker det, nei hater det, nei vent jeg vet ikke lenger.
Signature
- Følg meg -