Back to home
Singelliv

Alltid ung.

Langt over kvartlivskrisa holder vi fast.

Vi røyker bomma sigaretter og henger på Youngstorget. Bar til bar. No. 19. Internasjonalen. Kulturhuset. Angst. Mono. Jaeger. Vi nekter å gi oss. Vi klamrer oss i det trygge, det håndfaste, det vi kan. Fylla. Tequila. Pikekyss og sene kvelder. Fargeeksplosjon gjennom slørete øyne, vennskap over bardisken. Vokse opp, det kan vi gjøre senere. I dag er nå, og i går er allerede glemt. Vi skimter barnevogner og biler type stasjon og rekkehus og lån og krangel over sokkene og fotballtrening og timeplaner i horisonten, men vi drikker oss inn i glemselen.

Oslos skitne bakgater er kulissene, Elliphant er sountracket og vi spiller i hovedrollen. Manuset er spontant, vi improviserer livet, balanserer langs firkanten, samfunnet bygger seg inn bak de fire strekene, men ikke vi, ikke oss, det skal aldri bli oss. Vi skraper med blodrøde negler, river ned muren, vi sloss på barrikadene. Torggata får en smakebit, vi leker gjemsel bak Jacob kirke, hopper paradis over Eventyrbrua. Asfalten drønner av våre høye hæler, latteren er lynet, lyden følger og vi gir oss aldri. Mørket blir til lys, gardinene har allerede gått ned, kvelden er glemt, men vi danser fortsatt. Vi kipper av oss skoene og synger som om dagen aldri kom.

Faen ta i morgen. Vi blir bare yngre.

By Life of Oslo, 7. juli 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
 • 2
2 Comments
 • victoria
  7. juli 2015

  Ah, jeg elsker livet ditt. Skulle ønske livet mitt var like spennende, men nei. Jeg får heller bare ønskedrømme.

  • Life of Oslo
   8. juli 2015

   Du er fin da! Men jeg tror ikke livet mitt er mer spennende enn andres. Jeg har bare blitt veldig flink til å være glad for de tingene jeg gjør, og de menneskene som vil gjøre det med meg. Livet er en fest!

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –