Back to home
Restauranter

Søndagsklubben

Vin, Bølgen&Moi Briskeby og det usensurerte singellivet.

Søndag. Sol. Vår. Der du har gått søndagsturen med trillegruppa, joggeskoene stramt snørt fast rundt anklene dine, satt på en vask og kranglet med samboeren, har jeg kippet på meg støvlettene, sneket meg ut bakveien fra leiligheten jeg ikke lenger husker, bustete hår og skammens og stolthetens gange følger meg. Jeg har et mål i sikte: Søndagsklubben. I dag på Bølgen&Moi Briskeby. Tre single jenter og ukens skittentøy skal vaskes, tas opp i lyset, lekes med. To flasker vin fortæres, ganen leker med alkoholismen, nabobordet drikker kaffe og tyvlytter på gårsdagens eskapader, men vi gir faen. Vi ler. Vi gråter. Vi danser. Vi klemmer. Vi spiser gutters hjerter til lunsj, snurrer i skinnkjolen som alltid gir oss napp, pleier det skjøre vennskapet med husets Riesling og løse samtaler. Jentene i Air Max og treningstights går forbi, men stillettene våre drønner i hverdagen, river ned Frogner, utfordrer skjebnen. Mennene i vårt liv blir saumfart, plukket fra hverandre, bygget opp, men vi vil ikke være med på det.

Og snart er det sommer.

By Life of Oslo, 15. mars 2015 Oslo er min lekeplass. Tiden er nå og aldri. Livet er fylt av whiskey-rus, sommerfugler og lukten av asfalt. Jeg danser på fortauet, ned Markveien, opp Ullevålsveien. Bli med meg. Dans med meg. I mitt Oslo.
  • 2
2 Comments

Comments are closed.

- Om -
Bare en Oslo-blogg.
Et lite innblikk i livet til en singel kvinne i verdens minste storby. Innimellom deler jeg tips til steder du bør besøke, andre ganger deler jeg mine innerste tanker. Thea heter jeg. 31 år gammel. Later som at jeg har dybde, mens jeg stort sett skummer fløten. Elsker musikk, kaffe og å synge høyt for meg selv. En vakker dag skal jeg bli ferdig med å skrive boken som ingen får lese.
Signature
- Følg meg -
– Siste innlegg –